lauantai 27. elokuuta 2011

Versiot ja pakkaukset

En ole hetkeen päivitellyt tätä blogia, joten jo on aikakin julkaista uusi posti :) Tänään ajattelin ottaa aiheeksi siis erilaiset MH-nukeista tehdyt versiot, sekä mitä erinäisiä pakkauksia on olemassa.

Aloitetaan siis eri versioiden listauksella:



Tässä Draculauran ja Frankie Steinin Gloom Beach pakkaukset.

Pakkaukseen kuuluu nukke, jolla on rannalle sopiva asu, harja, standi johon nuken saa kiinni, sekä jotain ylimääräistä asustetta, kuten aurinkolasit.

Nuket, jotka saatava Gloom Beach pakkauksena:
Draculaura, Frankie SteinClawdeen Wolf, Jackson Jekyll ja  Cleo de Nile.












Seuraava versio on Dead Tired, joka on MH-nukkejen pyjamaparty pakkaus. Jokaisella osallistujalla on päällään oma pyjama, silmälaput sekä jotain tuotavaa partyihin. Myös standi ja harja kuuluvat pakkaukseen.

Nuket saatavana Dead Tired pakkauksena:

Frankie Stein, Draculaura, Lagoona Blue, Clawdeen Wolf, Ghoulia Yelps ja Cleo de Nile.











Tässä Dawn of the Dance versio Lagoona Bluesta. Dawn of the Dance pakkaukseen kuuluu nukke, jolla on tanssiaisasu, laukku ja ehkä jotain muuta pientä esinettä, Dawn of the Dance DVD sekä normaalit standi ja harja.

Nuket, jotka ovat saatavina Dawn of the Dance pakkauksena:

Lagoona Blue, Frankie Stein, Draculaura, Ghoulia Yelps, Clawdeen Wolf, Deuce Gorgon ja Cleo de Nile.











Kuvassa Ghoulia Yelps Classroom Assortment versiona. Classroom Assortment versioon kuuluu nukke, jolla on päällään jokin kouluasu, kuten liikunta-asu, arkun muotoinen kaappi, koulutarvike, Ghoulialla pallo, sekä tarrasetit. Ja kuten aina mukaan kuuluu myös harja ja nuken standi.

Nuket, jotka saatava Classroom Assortment pakkauksena:

Ghoulia Yelps, Lagoona Blue ja Frankie Stein.













Lagoona Bluen School's Out versio. School's Out pakkauksessa tulee mukana nukke asusteineen, päiväkirja, laukku (ehkä kaksikin) ja normaalit harja ja standi.

Nuket jotka saatavana School's Out pakkauksena:

Lagoona Blue, Frankie Stein, Clawdeen Wolf ja Cleo de Nile.














Tässä on Drop Dead Gorgeous versio pakkaukset Frankie Steinistä ja Draculaurasta. Pakkaukseen kuuluu asustettu nukke, nuken lemmikkiaiheinen klipsi, jonka saa esim. laukkuun roikkumaan sekä normaalit harja ja standi.

Nuket saatavana Drop Dead Gorgeous pakkauksena:

Draculaura ja Frankie Stein.










Suurinpiirtein kaikista nukeista on olemassa Basic versio, jossa tulee mukana nukke nk. normivaatteissa, nuken lemmikki, jotain rekvisiittaa kuten Draculauralla varjo, sekä päiväkirja ja normi harja ja standi.

Myös kaikki nuket, jotka tullaan julkaisemaan tulevat todennäköisesti olemaan ensin saatavana vain Basic versiona, kuten Spectra Vondergeist ja Abbey Bominable.

Kaikki nuket paitsi Jackson Jekyll löytyvät Basic versiona. Jackson löytyy siis pelkästään Gloom Beach versiona.




Seuraavaksi otetaan katsaus muihin erikoisempiin pakkauksiin, joita MH sarjassa on olemassa :)

Otetaan ensimmäiseksi nukkejen Dead Tired versioiden erikoispakkaukset:




Tässä on Draculauran erikseen ostettava arkkuvuode. Vuode toimii myös hienosti korulippaana, koska päällimäinen osa aukeaa ja sinne saa korunsa mukavasti talteen.

Mitä kaikkea tässä vuoteessa on mukana: Päällyste on tottakai pinkki ja mukana tulee myös siihen sopiva pinkki tyyny, sisään taittuva pöytä snackseille sekä televisio :D

Kaikki mukavuudet siis kunnon unia varten ^^










Seuraavana vuorossa Lagoona Bluen Hydration Station. Vesivuode, joka estää Lagoonan ihon kuivumisen korpuksi ^^

Mitä erikoista: Vuoteeseen saa myös valot ja sisällä on paikat peruaineille lukemiselle sekä tottakai Neptunalle, Lagoonan lemmikki piraijalle :)

Vuoteen mukana pakkauksessa tulee myös Lagoona Blue Dead Tired -nukke.






Seuraava sänky näyttää enemmän leikkauspöydältä, mutta sopii mitä parhaiten Frankie Steinin käyttöön. Kyseessä on siis Frankien Mirror Bed.

Tämä sänky sopii erittäin hyvin esimerkiksi meikkauspöydälle, koska sängyn toisella puolella on peili. Pakkauksessa mukana tulee Frankielle paikkausmateriaaleja, siltä varalta että hänen raajojaan täytyy ommella kasaan, makuupaikka Watzitille sekä peitto.

Pakkaus ei sisällä Frankie nukkea.




Ja vuoteista vielä jäljellä on Clawdeen Wolfin Room to Howl.

Clawdeenin vuode on kerrossänky, jonka kumpikin osa muistuttaa hieman koiran punkkaa, sopii siis hyvin ihmissudelle ;)

Vuoteen mukana tulee päätyyn kiinnitettävä peili, arkun mallinen säilytyslaatikko, viltit, MH-kallon muotoinen tyyny sekä Dead Tired versio Clawdeenista.






Seuraavaksi katsotaan mitä erikoisempia Basic pakkauksia on tarjolla:


Ensimmäisenä katsastellaan Suomessakin saatavilla olevaa Basic pakkausta, joka sisältää Clea de Nilen ja Deuce Gorgonin.

Nämä nuket ovat samankaltaiset kuin muutkin Basic pakkauksien nuket, mutta myydään vain samassa pakkauksessa. Tämä todennäköisesti sen vuoksi, että Deuce ja Cleo näyttäysivät seurustelevan ;)

Mukana tulee kummallekkin kaikki sama mitä muillekkin Basic versio nukeille: lemmikki, päiväkirja, laukku/aurinkolasit sekä harja ja nuken standi.



Toinen Basic pakkauksiin laskettava paripakkaus on Forbitten Romance, jossa on Clawd Wolfen Basic versio nukesta sekä Draculauran Forbitten Romance versio nukesta.

Tämä on siis periaatteessa vain puoliksi Basic pakkaus, mutta se lasketaan silti niihin, Clawdin vuoksi.

Clawdille tulee mukana siis kaikki mitä yleensäkkin Basic pakkauksessa, mutta Draculaura on hieman erilainen omaan Basic pakkaukseensa verrattuna: hänellä ei ole tässä pakkauksessa mukana lemmikkiä ja vaatteet, hiukset ja varjokin ovat hieman erilaiset :)

Tämä todennäköisesti sen vuoksi, jotta myös ne jotka ovat jo ostaneet Draculauran Basic version voivat ostaa myös tämän Forbitten Romance version saamatta samanlaista nukkea.


Siirrytään sitten yksittäisiin pakkauksiin, joita ei voi laittaa versioiden mukaan:



Tässä on Ghoul Spirit 3 pack. Pakkauksessa on siis 3 nukkea, jotka on puettu koulun huutojoukon mukaisesti kannustamaan omaa joukkuetta voittoon.

Pakkauksessa mukana: Draculaura, Cleo de Nile ja Ghoulia Yelps.







Frankie Steinin Comic Con erikoisjulkaisu: Comic Con Black & White.

Muuten samanlainen kuin Frankien Basic versio, mutta kaikki on mustavalkoista :D

Tämä on harvinainen ja oli myynnissä vain Comic Conissa tai sen aikana, joten kysymyksessä on siis rajoitettu erä.









Viimeisenä Ghoulia Yelpsin erikoisjulkaisu: Comic Con Dead Fast.

Ghoulialla on tässä versiossa Dead Fast asu ja laukku.

Tämä on myös harvinainen ja oli myynnissä vain Comic Conissa tai sen aikana, joten kysymyksessä on siis rajoitettu erä.








Tässä kaikki ainakin tietämäni pakkaukset ja versiot MH-nukeista :)

5 kommenttia:

  1. Dead Tired ja normaaleja nukkeja saa Suomesta. Tuplapakkauksista Suomessa on saatavana Cleo ja Deuce pakkausta. Toivotaan että Suomeenkin saapuisi jo pian lisää MH-nukkeja :) Itselläni on jo kaikki muut paitsi Cleo ja Deuce.

    VastaaPoista
  2. Tuo mustavalkoinen Frankie pyörii tätä nykyä eBayssä aika arvaamattomissa hinnoissa. Siitä on kai toisenkinlainen versio, hiukan vähemmän arvokas. Tuohon Comic Con-Ghouliaan en ole törmännytkään, mutta kai se on pakko saada jos törmää. Ei kaksi Ghouliaa ole missään nimessä tarpeeksi, sitä paitsi keräilyedition. Ai mikä minimipalkka?

    VastaaPoista
  3. Ghoulian saa Gloom Beachina ja School´s out sarjaan kuuluu myös Spectra Vondergeist ja Abbey Bominable. Unohdit sarjat Skull Shores ja Sweet 1600!

    VastaaPoista
  4. Sweet 1600 ja Skull Shores jäi unohtumaan vaikka ei se mitään.

    //Liityin muute lukijaks :)

    VastaaPoista
  5. Heiheiheihei! Kyllö Jacksonistakin on Basic! Olen netissä nähnyt ja livenäkin. Höhhöhhöö....

    VastaaPoista