sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Enter: Ghoulia Yelps

Hetkeen en ole taas koulukiireiden vuoksi kirjoittamaan blogiin postauksia, mutta tänään sain ostettua taas uuden ihanan Monster High hirviönuken ja tästä täytyy siis kertoa taasen myös täällä ^^  Tälläkertaa kokoelmaan lisättiin otsikon mukaisesti siis Ghoulia Yelps.





Kaupasta tarttui siis tälläkertaa mukaan MH Ghoulia Yelps Basic versio. Pakkaukseen kuuluu, kuten yleensäkkin nukelle standi, päiväkirja sekä harja, Ghoulian lempivärin mukaan punaiset.

Pakkauksessa on myös mukana Ghoulian lemmikkipöllö Sir Hoots A Lot. Ghoulialla on lisäksi retrohenkinen kasetinmallinen kassi sekä valkoiset suippokärkiset lasit.












Ghoulia on erittäin kaunis nukke, mielestäni kaikkien MH-nukkejen tavoin. Hänen lemmikkinsä Sir Hoots A Lot on hieman erikoinen tapaus muiden nukkejen keskuudessa. Lagoona on tähän mennessä toinen nukke, jolla on ollut jonkinlainen selvä paikka lemmikille ja nyt Ghoulia on toinen :D Hän saa pidettyä lemmikkiään suloisesti kädellään ^^ Tämä on esillepanon kannalta mielestäni erittäin ihana yksityiskohta :)








Ja sitten perinteinen uuden nuken haastattelu ;D


Ikä: 16 (monsterivuosissa)

Monsterivanhemmat: Zombiet

Tappava tyyli: Sarvisankaiset "nörttirillini" sopivat asuun kuin asuun!

Oudot ominaisuudet: Tarvitsen kaikkeen tarkan suunnitelman, viime hetken muutokset eivät sovi minulle. Ja koska olen zombie, liikun melko hitaasti, en ole kovin ilmeikäs ja puhun vain zombieta.

Lemmikki: Pöllö nimeltä Sir Hoots A Lot. Se on zombien paras ystävä, vaikkei suostukaan toimimaan kirjekyyhkynäni.

Lempipuuha: Rakastan lukemista ja uuden oppimista. Minulla on aina aikaa lukemiseen.

Ärsyttävintä mitä tiedän: Viime hetken suunnitelmanmuutokset sekä monsterit, jotka eivät puhu zombieta. On äärimmäisen turhauttavaa myöhästyä ja selittää myöhästymisen syitä sitten monsterille, joka ei ymmärrä kieltä.

Lempiaine koulussa: Vastausmahdollisuuksia rajoittavan kysymyksenasettelun vuoksi en valitettavasti voi vastata - käännös: en osaa valita vain yhtä

Inhokkiaine koulussa: Uskon, että joka ainoalla oppitunnilla voi oppia jotain hyödyllistä. Jopa polttokallossa oppii väistämistä!

Lempiväri: Punainen

Lempiruoka: Aivot - vitsi vitsi. Itse asiassa olen sangen mieltynyt nopeasti valmistettuun, suurelle yleisölle suunnattuun ravintoon. - käännös: pidän pikaruoasta

Bestikset: Cleo de Nile ja muut Monster High -koulun kaverit

Oletko ihastunut keneenkään: Olen yhteen zombie -poikaan koulussa, mutta minulla on vaikeuksia puhua hänen kanssaan, koska siihen tarvittaisiin spontaaniutta, ja en tunnetusti ole hyvä suunnittelemattomissa tilanteissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti