tiistai 31. tammikuuta 2012

Spectra Vondergeust ja muut uulet MH-nuket

Olen pahoillani etten ole kirjoittanut blogiin piiiitkään aikaan mitään, ja jos tällä blogilla jonkinlaista lukijakuntaakin on niin toivottavasti olette jaksaneet odotella uutta blogimerkintää :) Tässä sellainen nyt vihdoinkin tulee, ja lupaan etten enää pidä yhtäpitkiä taukoja kirjoittamisessa ;D

Ensimmäiseksi, kuten kaikki fanit ovatkin jo ehkä huomanneet Suomeen on vihdoinki saatu uusia Monster High -nukkeja \o/ Tämä on erittäin jännittävää ja ihanaa ^^ Itse olinkin jo kauan odottanut milloin kyseiset nuket rantautuisivat tänne pohjolaan ja nyt se aika näyttää saapuneen. Nuket, jotka itse olen nähnyt ja kuullut olevan Suomessa myynnissä ovat ainakin Spectra Vondergeist, Abbey Bominable ja Toralei Stripes.

Myös uusia pakkauksia on näiden uusien nukkejen myötä saapunut Suomen markkinoille. Draculauran 1600-vuotis syntymäpäiväjuhlapaketteja on nyt saatavana, jossa on myös mukana Clawd Wolf, myöskin uusi hahmo Suomen markkinoilla. Synttäripakkauksien ohella näin myös eräänlaisia trooppisia lomapakkauksia BR-Lelujen hyllyssä, jotka eivät mielestäni kuulu Gloomy Beach sarjaan :D

Mutta sitten siirrytään ensimmäisen uuden nuken katsaukseen, joka otsikon mukaisesti on Spectra Vondergeist!







Spectra on näyttävä nukke. Hiukset ovat väriltään päältä tumman ja alta vaalean lilat ja hänen asuunsa kuuluvat niin kolisevat kahleet kuin ohut ja keveä silkki. Myös Spectran iho on aivan valkoinen, kuten kunnon kummituksella tietysti kuuluukin. Nukessa on kummitusmaista olemusta lisätty vielä läpiväkyvillä käsillä sekä jaloilla. Tämä on oikein hieno ominaisuus. Täytyyhän kummituksen pystyä tietysti myös olemaan läpinäkyvä ;) Tästä ominaisuudesta onkin Spectralle vain hyötyä hänen tehdessään koulun reportterin hommia.











Spectran lemmikki on erittäin suloinen kummitusferretti Rhuen. Rhuen on myös läpinäkyvä, kuten myös kummitusferretin kuuluu. :)

















Ylimääräisenä propsina Spectran paketissa tulee mukana ihana laukku, joka on myös haamuteeman mukaisesti läpinäkyvä. ;)












Sitten voisi olla taas aika perinteisen hahmohaastattelun! Neiti Spectra olkaa hyvä:


Nimi: Spectra Vondergeist

Ikä: 16

Vanhemmat: Kummitukset

Tappava tyylini: Silkkiä, silkkiä ja vielä vähän silkkiä, lisänä sopivasti metallia. Näin voin leijua kevyesti ja hieman kilisten. Huuuuumaava yhdistelmä vai mitä!

Oudot ominaisuudet: Itse asiassa en ole ajatellut tätä asiaa juurikaan, koska mielestäni on epätervettä pohtia, mitä kaikkea tekeekään väärin, varsinkin kun vastapainoksi tekee myös niin paljon hyvää. Enkä kyllä ole juorukello, vaika toisin huhuillaankin!

Lemmikki: Rhuen on lemmikkifrettini. Tiesittekö, että sana "fretti" tulee latinan sanasta "furittus", joka tarkoittaa pikku varasta? Ette varmaan tienneet, mutta minäpä juuri kerroin sen teille!

Lempipuuha: Tarjota Monster High -koulun oppilaille sellaista tietoa, joka ei vielä ole yleisesti tiedossa

Ärsyttävintä mitä tiedän: Se kun välittämääni ehdottoman todenperäistä tietoa väitetään pelkäksi huhuiluksi. Aina ei ole helppoa olla ainoa joka tietää!

Lempiaine koulussa: Tiedotusoppi

Inhokkiaine koulussa: Matematiikka. Se on niin kaavoihin kangistunutta eikä jätä yhtään sijaa tulkinnoille

Lempiväri: Violetti

Lempiruoka: Hopeakakku. Se on hyvin kevyt ja makea, aivan kuin minäkin

Bestikset: Spectra V on kaikkien suosikki!

5 kommenttia:

  1. siis vasta tänään törmäsin näihin nukkeihin youtubessa. aivan ihania ja haluaisin alkaa keräilemään itsekkin. siis miten paljon näitä myydään suomessa, ja missä kaupoissa? Onko mahdollisuutta tilata jostain netistä? ja onko näille joku oma sivusto, mistä löytyy eri nukeista tietoa. oon ihan innoissani. 8)) ps. sait uuden lukijan.

    VastaaPoista
  2. Hei ! ekaks Spectra on tooodella kaunis ja yks lemppari MG:ni 8) tykkään blogistasi ja liityin lukijaksi :) ja haluaisin kysyä että tiedätkö mistä kaupoista näitä saa ? minulla on jo kolme joten tiedän esim.BR-lelut, Prisman,Anttilan ja citymarketin, mutta saako näitä muualta :3 ? kiitos jos vastaa !

    VastaaPoista
  3. Meri, näitä löytää hyvin varustetuista kaupoista, kuten esimerkiksi prismasta. uusia nukkeja ilmestyy koko ajan. Samoin pakkauksia. :) itselläni on dead tired Cleo De Nile ja Ghoulia Yelps. Seuraavaksi olisi aikomus ostaa ne koottavat nuket. Eli siinä paketissa tulee 2 nuken osat ja peruukin yms. Ja sitten ne kootaan ja saa 2 nukkea. Nämä nuket ei ole ilmestynyt yksittäin.

    VastaaPoista
  4. Ihana nukke :) Haluisin itekkin noita nukkeja. Tai no, kaikki ne! :D Mutta, toi teksi on suoraan kopioitu Monster highin virallisilta sivuilta (suomenkielisiltä tietty). Voisit joko mainita sen tekstissäsi tai keksiä itse omat vastaukset. :)

    VastaaPoista
  5. Liian ihana Spectra ♥

    Liityin tähän sivustoon (:

    skelitasmonsters.blogspot.fi

    VastaaPoista