perjantai 12. elokuuta 2011

Muut Monster Highn hirviöt

Olette nyt päässeet jo tutustumaan Lagoonaan ja Draculauraan joten tänään ajattelin esitellä teille muut Monster Highta käyvät hirviöt, jotta pääsette hieman tutustumaan myös heihin, ja näin ehkä valitsemaan oman suosikkinne ;P


Frankie Stein on Frankensteinin ja tämän morsiamen tytär ja on 15 päivää vanha. Frankien raajojen tikkaukset tahtovat välillä löystyä, jolloin hänen täytyy keräillä itsensä taas kokoon. Lemmikkinä Frankiellä on Watzit. Myöskin eri eläimien osista kokoon kasattu koira.
Frankie Stein

Watzit















Clawdeen Wolf on ihmissuden tytär, jolla on erittäin suuri perhe. Clawdeen haaveilee jonainpäivänä olevansa osa muotiteollisuutta. Lemmikkinä Clawdeenilla on erikoinen kissa Crescent.
Clawdeen Wolf


Crescent














Ghoulia Yelps puolestaan on Zombien tytär ja todennäköisesti koulun alykkäin monsteri. Liikkeissään Ghoulia on kuitenkin zombiemaisen hidas eikä hän puhu muuta kuin zombia. Ghoulian lemmikki on pöllö Sir Hoots A Lot.
Ghoulia Yelps


Sir Hoots A Lot














Cleo de Nile tuo Monster Highin kuninkaallista verta. Hän on 5 842 vuotta vanha muumion tytär. Cleon lemmikki on egyptiläinen cobra Hissette.
Cleo de Nile


Hissette














Deuce Gorgon on Meduusan 16-vuotias poika, ja pystyy silmillään - äitinsä tavoin - muuttamaan kiveksi. Vaikutus kestää kyllä vain 24 tuntia, mutta Deucesta on silti ikävää muuttaa ystäviään kiveksi vahingossa. Deucen lempiaine koulussa on kotitalous, mutta hän ei tahdo muiden monstereiden tietävän. Hänen lemmikkinsä on kreikkalaisen soturin mukaan nimetty 2-häntäinen rotta, Perseus.
Deuce Gorgon


Perseus














Jackson Jekyll on nimensä mukaisesti Dr.Jekyllin ja hänen vaimonsa 15-vuotias poika. He asuvat Draculauran naapurissa ja Jackson on Monster Highn ainoa ihminen, joka on välillä Jacksonista hermostuttavaa. Jackson ei kuitenkaan vaikuta aivan tavalliselta ihmispojalta... Jacksonin lemmikki on kameleontti Crossfade.
Jackson Jekyll


Crossfade














Holt Hyde on luultavasti 15 vuotta ja hänen monsteri vanhempansa ovat Herra ja Rouva Hyde. Todennäköisesti Holt on siis Jacksonin 'toinen minä', kuten Herra Hyde on Dr.Jekyllin. Holt onkin Jacksonin todellinen vastakohta; siinä missä Jackson on hillitty eikä oikein pidä musiikista, Holt on menevä eikä luopuisi kuulokkeistaan mistään hinnasta. Holtin lemmikki on myös kameleontti Crossfade, mutta erivärisenä.
Holt Hyde


Crossfade














Clawd Wolf on Clawdeenin veli, ja niin myös ihmissuden poika. Hän on 17 vuotias, ja niin hieman muita vanhempi. Clawdin turkista lähtee paljon karvaa, joten amme on hänen jälkeensä aina karvainen malli. Clawd antaa myös mielellään muotitietoisemman pikkusiskonsa stailata itsensä. Clawdin lemmikki on gargoili bulldog Rockseena.
Clawd Wolf


Rockseena














Abbey Bominable on Yetin tytär ja 16 vuotta vanha. Hän ei ole tottunut puhumaan, koska korkealla ilmaa ei ole paljoa, joten sitä ei käytetä turhaan puhumiseen. Tämän vuoksi Abbey usein tahtomattaankin loukkaa toisia sanoessaan asiat suoraan niin kuin ne ovat. Vaikka Abbeylla onkin kylmä ulkokuori hänen sydämensä on silti lämmin. Abbeyn lemmikki on pieni karvainen mammutti Shiver, jonka tunteita ei niin vain loukata.
Abbey Bominable


Shivers














Spectra Vondergeist on 16-vuotias haamun tytär. Hänellä on taipumusta juoruta asioita, joka tekeekin Spectrasta oivan reportterin. Spectra ei myöskään häpeile käyttää häviämis taitoaan reportterin hommissa. Hänen lemmikkinsä on haamu ferretti Rhuen.
Spectra Vondergeist


Rhuen














Nefera de Nile on Cleon vanhempi sisko, ja myös muumion tytär. Hän on jo valmistunut Monster Highsta ja muistuttaa aina Cleoa siitä kuka on vallanperimisjärjestyksessä ensimmäisenä. Neferan lemmikki on pillerinpyörittäjä Azura.
Nefera de Nile


Azura














Toralei Stripe on 15-vuotias ihmiskissan tytär. Kissan tavoin Toralei pitää torkkujen ottamisesta ja hänen mielipuuhaansa onkin ottaa torkkujen perään toiset torkut. Toralein lemmikki on pieni sapelihammastiikeri Sweet Fang.
Toralei Stripe


Sweet Fang















Nyt olette päässeet tutustumaan muihinkin Monster Highn monstereihin :)

2 kommenttia:

  1. Whaah, en tajunnut, että näitä on näin paljon O_O;;; Haluan lähes kaikki.

    Kyllä voi aikuista ihmistä lapsettaa, mutta jotenkin nämä nuket ovat ihan käsittämättömän kiehtovia.

    Joko oot päättänyt, minkä hommaat sitten joskus seuraavaksi?

    VastaaPoista
  2. Ite aattelin ostaa eka noi mitkä o tullu myyntii ekana eli seuraavana sitte Frankie ;P

    Ja joo nää nuket nostaa kyl sisäsen lapsen xD Ne vaa on pakko saaha :D

    VastaaPoista